פעם, כשעוד הייתי ילדה וזה נראה כאילו נצח עבר, עבדתי בהכנת שייקים, קרפים וכדומה.
מיותר לציין כמה מהר עליתי שם במשקל 🙂
ידעתי מראש איזה שייק כל לקוח אוהב, כמה גלידה לשים לו ואיזה תוספות הוא אוהב בטוסט
וגם… איך קוראים לו. גיליתי על עצמי שיש לי זיכרון עצום למה אנשים אוהבים.
התור אליי התארך מיום ליום וכתוצאה מכך יצא לי לטעום כל שילוב של שייק שאי פעם לקוח רצה.
משם התחילה התמכרות.
כל יום כוס ענקית של שייק תות בננה על חלב, אם בא לי ממש לגוון בננה פקאן על חלב. זהו.
לא יעזור בית דין, לא שותה שום ווריאציה אחרת.
עד שטעמתי את הסמוזי של מקס ברנר, סמוזי תותים ושוקולד לבן. אושר צרוף!
אני לא חושבת שיש משהו יותר מדהים מזה, באמת.
שלוק אחד ואני נכנסת לעולם שלם של חלומות בהקיץ עם דובי אכפת לי וקשת בענן.
החורף הזה הרג אותי. אני לא טיפוס של חורף.
אז החלטתי שמחשבה יוצרת מציאות ואם אכין בבית גרסה של הסמוזי שאני הכי אוהבת,
זה יקדים את הקיץ, אין ברירה אחרת.
אז קבלו אותו!
מה צריך?
1/2 כוס פטל שחור / אדום / שניהם – עדיף קפוא
1 יוגורט יווני
1 מעדן YOLO לבן / 100-120 גרם שוקולד לבן מומס
1/8 כוס חלב
בלנדר
איך מכינים?
שופכים הכל לבלנדר ומבלנדרים טוב טוב וזהו!!!
תהנו, כי אין סיכוי שלא 🙂
מיס ביס
מה זה יוגורט יולו? אני מכינה את הסמוי בחו"ל ואין כזה… מה להוסיף במקום?
היי יוכי,
מדובר במעדן ישראלי חדש מוצלח מאוד.
את יכולה במקום להמיס שוקולד לבן ולהוסיף לסמוזי 🙂
תודה 🙂
בשמחה 🙂